helenabratt.blogg.se

aktuellt: Schablonladan

Amaryllisutställning Mobackes

Publicerad 2012-12-06 21:23:04 i projekt

Detta är en reproduktion jag gjort av en schablontapet från Västerby Rengsjö hembygdsby, orginalet är målat runt 1850. Denna visas upp på årets amaryllisutställning med temat "det gamla Helsingland" som Mobackes trädgårdscenters i Bollnäs arrangerar. Som en del i samarbetet har de använt mönstret i marknadsföring av evenemanget. Utställningen pågår 15 november t.o.m. 31 december, Öppet mån-fre kl 9.30-18 lör-sön kl 10-16.
De övre fotot är Mobackes eget.

Kommentarer

Postat av: Anna-Lena

Publicerad 2013-01-05 12:37:04

Återigen jättefint! Kommer du att kunna använda den här bilden på något annat sätt? T ex vykort, tygtryck? Den är ju så vacker bara i bild på nätet!
Grattis och god fortsättning

Svar: Tack så jätte mycket Anna-Lena! Jag har tänkt trycka upp vykort på ladan & funderar på andra produkter men inte kommit fram till exakt vad. Hoppas de går bra med vävstolarna & god fortsättning!
schablonladan.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mitt namn är Helena Bratt, jag är 24 år & kommer från Rengsjö utanför Bollnäs i Hälsningland. Jag har under de senaste två åren studerat textil på Capellagården, Carl Malmstens skola för gestaltande arbete. Innan det ett år vävning på Sätergläntan, hemslöjdens gård. På den här bloggen har jag tänkt presentera de konst-, konsthantverk- & slöjdprojekt som jag bedriver. /// My name is Helena Bratt, I been studying art & carfts the last three years. On this blog I will present my projects. Kontakt: helena.bratt@hotmail.com Tel. 004673-8433854

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela